خروج اضطراری
در زمان وقوع شرایط اضطراری، نکته بسیار مهم و قابل تاملی است. این مساله که کارکنان و بازدیدکنندگان یک محل قادر باشند در تاریکی به ایمن ترین روش ممکن و بسیار سریع آن مکان را ترک نمایند، بسیار حائز اهمیت است. تابلوهای فتولومینسنت مسیرهای خروج و مسیرهای خروج اضطراری را نمایان می سازند. این گونه تابلوها همچنین راهنمایی هایی را به افراد راجع به موانع، پلکان و نزدیکترین خروجی ممکن ارائه می دهند.
ویژگی محصولات شب تاب:
_چسب با کیفیت بسیار عالی که ۳۰ درصد مقاوم تر از چسب های فشاری هستند؛ این امر بدان معناست که هزینه های شما برای تعویض مجدد برچسب کاهش می یابد.
_ساختاری با سطح مقطع بسیار پایین، اجازه می دهد تا محصولات به راحتی بر روی نرده ها، لوله ها و دیگر اشکال خاص متصل شوند
_بازتابش نور به مدت ۸ ساعت طبق استاندارد های بین المللی
-شارژ کامل در محیط های با نور کم موضعی
– هزینه بسیار مناسب نسبت به نمونه خارجی
– طراحی متنوع و بر اساس نیاز در محیط شما
محصولات قابل اطمینان و با کیفیت
ما نیازهای مشتریان و کاربرد آن موارد را می دانیم و همچنین از کیفیت، دوام، ایمنی محل کار، ایمنی کارگران و نصب آسان علائم آگاهی های لازم را داریم. این امر دلیل اصلی توسعه محصولات ما می باشد که توسط تیم تحقیق و توسعه ساخته و آزمایش شده است. شرکت ما تجربیات گران قیمتی در زمینه توسعه و مهندسی نشان ها، برچسب ها و علائم ایمنی دارد.
مقررات
مقررات و کدهای زیر حاوی اطلاعاتی در زمینه نشان های فتولومینسنت بر روی پلکان، نرده ها و تابلوهای مسیر خروج اضطراری می باشد.
_درب هایی که به سمت خروج یا مسیر خروج باز می شوند.
_مسیرهای متنوع پلکان در مسیر خروج اضطراری
_موانع و خطرات موجود در گذرگاه های خروجی
_نرده های ساختمان
_استاندارد UL1994 در مورد سیستم های نشاندار نمودن مسیر خروج
این استاندارد تست ها و مواد خاصی را برای محصولات فتولومینسنت خروج اضطراری جهت استفاده بر روی درب ها، قسمت های فلزی درب ها، چهارچوب درب ها، پلکان، فراز و فرودها، نرده پلکان، موانع، علائم و نمادهای خروج، پلاکاردهای خبری و غیره مشخص نموده است.
_استاندارد NFPA CH. 7 مسیر خروج
این استاندارد برای مسیر خروج باید در ساختمان های قدیمی و جدید بکار گرفته شود.
مواد تشکیل دهنده . علائم مسیر پلکان خروج باید از مواد پلیمری با پس زمینه نور سبز ساخته شود که در زمان قطعی برق روشنایی لازم را ایجاد نماید.
روشنایی پلکان خروج. توصیه می شود که در نزدیکی محل خروج، جایی که تابلوهای فتولومینسنت نصب شده اند،؛ به صورت مستمر به مدت حداقل ۶۰ دقیقه ، تحت تابش نور به صورت طبیعی و یا مصنوعی قرار گیرد.
علائم راهنمایی جهت نشان دادن خروجی های عمودی، افقی، خروجی نهایی و در مواقعی که مورد نیاز می باشد، تابلوهای “درب خروجی نمی باشد” نیز استفاده شود
برای تابلوهای نماد تجهیزات آتش نشانی نیز توصیه میشود از این جنس تابلو استفاده گردد.