چک لیست ماهانه ایمنی و بهداشتی سالن های غذا خوری
- آﻳﺎﮔﻮاﻫﻲﻣﻌﺘﺒﺮ ﮔﺬراﻧﺪن ﻋﻤﻮﻣﻲ دوره وﻳﮋه ﺑﻬﺪاﺷﺖ دارد؟
- آیا کلیه شاغلین کارت معاینه بهداشتی را دارا می باشند؟
- آیا پرونده پزشکی برای شاغلین تکمیل شده است؟
- آیا آشپز و کمک آشپز ازلباس کار مناسب استفاده می نمایند؟
- آیا رختکن و محل استراحت مناسب در محیط کار موجود می باشد؟
- آیا جعبه کمکهای اولیه با ملزومات کافی در آشپزخانه موجود می باشد؟
- آیا نظافت و شستشوی در قسمت رستوران بصورت انجام می گیرد؟
- آیا پوشش دیوار مطابق با استاندارهای بهداشتی (کاشی،سرامیک)می باشد؟
- آیا مسیرهای فاضلاب از پوشش مناسب برخوردار است؟
- آیاسرویس های بهداشتی مطابق با استاندارها می باشد؟
- آیا مبارزه با حشرات و جوندگان بصورت صحیح انجام می گردد؟
- آیا آشپزخانه در مجاورت سالن غذا خوری می باشد؟
- آیا سرویس بهداشتی در ابتدای سالن غذاخوری موجود است؟
- آیا تابلو استعمال دخانیات ممنوع در رستوران و سالن غذاخوری نصب می باشد؟
- آیا صندلی و میزهای غذا خوری در رستوران به اندازه و کافی می باشد؟
- آیا اصول نگهداری مواد غذایی درسردخانه و آشپزخانه رعایت می گردد؟
- آیا بهداشت در سردخانه کاملاَ رعایت شده است؟
- آیا زنگ اخطار سردخانه سالم است؟
- آﻳﺎﭼﻴﺪ ﻣﺎن ﺻﺤﻴﺢ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ در سردخانه بصورت استاندارد رعایت می شود؟
- آیا قانون عدم استفاده از جوش شیرین در آشپزخانه رعایت می گردد؟
- آیا گوشت و مرغ خریداری شده دارای مهر بهداشتی می باشند؟
- آیا در زمان خرد کردن گوشت ازدستکش زره ای ایمنی استفاده می گردد؟
- آیا انگل زدایی سبزی ها طبق استاندارد رعایت می شود؟
- آیا دستگاه مخلوط کن و همزن دارای میکرو سوئیچ می باشند؟
- آیا بالابر موجود در رستوران مجهز به میکرو سوئیچ و درب محافظ است؟
- آیا درب چرخ گوشت در زمان استفاده بر روی آن قرار می دهند؟
چک لیست روزانه ایمنی و بهداشتی سالن های غذا خوری
- آیا کارکنان شاغل در آشپزخانه قبل از شروع به کار و پس از پایان کار روزانه استحمام می نمایند؟
- آیا کارکنان شاغل در آشپزخانه با توجه به شرایط کاری از لباس کار به رنگ روشن و مناسب ترجیحا سفید ) کلاه ، پیشبند ، دستکش،کفش مناسب و … استفاده می نمایند؟
- آیا دستگاه پوست کن سیب زمینی بصورت روزانه تمیز و ضدعفونی می شود؟
- آیا ظروف و سینی های مورد استفاده در سالن غذاخوری به صورت مرتب و روزانه شستشو داده می شوند؟
- آیا یخچال و سردخانه ها بصورت روزانه از نظافت مطلوب برخوردارند؟
- آیا پس از استفاده از چاقو، در جای مخصوص خود قرار می گیرند؟
- آیا نظافت در قسمت نهار خوری بصورت روزانه انجام می گیرد؟
- آیا در طول روز در حین پخت غذاهای گوناگون پرسنل آشپزخانه دستها را مرتب شستشو می دهند؟
- آیا تفکیک زباله و تخلیه آنها بصورت روزانه انجام می گیرد؟